2017-11-04 07:06:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Jól alakul a mai napja

Napi horoszkóp november 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19 
Jó a hangulata, jól is alakul a nap, ám délután történhet valami, ami megzavarja az idillt. Ne féltékenykedjen, semmi alapja nincsen, bízzon egy kicsit jobban a párja szeretetében – no meg a saját vonzerejében!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez irritálja önt, mert bizonytalanná teszi érzelmileg. Nincs ellenvetése kipróbálni valamit, amíg felismeri mögötte a logikát és a rendszert. Néhány kisebb kísérlet most ésszerűnek tűnik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók nagyszerű előfeltételeket teremtenek egy sikeres naphoz. Most önön múlik, hogy mit hoz ki ebből! Új ötleteket valósíthat meg, kreatív lehet, tervezheti a jövőt. Ami ezzel szemben kudarcra van ítélve, a rutin munka, és a régi sérelmek kitárgyalása – ez utóbbiból nagy veszekedés kerekedhet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, ez feszültséget kelt önben. Legjobb, ha mindjárt elővesz egy munkát, ami energiát igényel, lefoglalja önt, és fizikailag is lefárasztja. Ha csak ül egy helyben, és nem csinál semmit, akkor könnyen megfájdulhat a feje.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Vidám napra számíthat, lesz, könnyebben megérti majd a többiek igényeit, és rá is tud hangolódni azokra. Este is jó kedvében lesz, valóban ragyogóak a csillagai.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A Bika-telihold erő ad önnek a változtatáshoz s az új dolgokhoz. Ne hagyja feltartani magát, ha kedve van kipróbálni valami újat, valami mást. Talán átrendezhetné az egyik szobát, vagy kipróbálhatna egy új hajszínt, vagy új frizurát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Legyen egy terve, ha meg akarja győzni a többieket. A nevetés gyógyít, és ön brillírozik, mindenkit megnevettet! Menjen táraságba, mert ma ön lesz a középpontban.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, szemben önel. Koncentráljon a lényegre, a családjára, a szeretteire Most nyugodtan vállalhat bármennyi kockázatot, ha eredményt akar elérni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Meghatározó változásokra számíthat magánéletében. Ha párkapcsolatról van szó, hagyatkozzon bátran a bölcsességére és a józan ítélőképességére. Valakinek van egy jó tanácsa az ö számára, és erre hallgatnia kellene.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Telihold lesz a Bika jegyében. Kedvére való a fejlődés, az átalakulás. A mai nap új gondolkodásmódra kényszeríti. Előnyben részesíti az újdonságszámba menő, ötletes módszereket. Vigyázzon a pénzére, mert ez a holdállás könnyelművé teszi. Vizsgálja meg alaposan, hogy valóban szüksége van-e arra a dologra, amit meg akar venni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Parttalan vitába bonyolódik egy nagyhangú alakkal. A heves szópárbaj azt jelzi, hogy bizonytalan. Bármilyen határozottan hirdeti is elveit, az összetűzés arra készteti, hogy jobban átgondolja saját nézeteit.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ideális nap ez az igazi pihenéshez, lustálkodáshoz.. Töltsön minél több időt egyedül. Érdekes ötletek jutnak majd eszébe, amelyeket hamarosan fel is fog tudni használni. Este pihenje ki magát alaposan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: